Wij zijn ervaren en enthousiast.

Na werkzaam geweest te zijn als architect en projectleider bij verschillende bureaus gaan wij nu gezamenlijk verder onder een nieuwe naam.
De afgelopen jaren hebben wij ons beziggehouden met diverse projecten, van particuliere woningbouw tot renovatie en nieuwbouw van scholen. De werkzaamheden strekten zich uit van stedenbouwkundig en architectonisch ontwerp tot toezicht op de bouw en planning- en budgetbewaking.

Thijs de Haan:

Architect TU Delft
OMA (Rem Koolhaas), Projectleider, bouwbegeleiding.
DKV Architecten,  Architect, Projectleider, bouwbegeleiding
Snelder Architecten, Projectleider, bouwbegeleiding
Docent Bouwkunde op HBO-niveau

 

Thijs de Haan Architect

Janneke Snelder:

Architect TU Delft
Snelder Architecten (eigenaar-directeur)

 


Nu samen als Snelder & de Haan

Janneke Snelder Architect

Visie

Elk ontwerp, hoe klein of groot, heeft een belangrijke invloed op de gebruiker. De gebruiker staat dan ook centraal in het ontwerpproces.
Belangrijk is dat men elkaar goed verstaat bij het totstandkomen en de uitvoering van het project. We zetten daarom alle nodige communicatiemiddelen in om te zorgen dat dit proces goed verloopt: Beter 1 keer teveel overleggen dan elkaar misverstaan. Ook visuele middelen als 3D-impressies, schetsen en maquettes zijn belangrijke communicatiemiddelen. Een weldoordachte werkwijze is van grote invloed op het uiteindelijke resultaat

Een project eindigt niet bij het moment van oplevering; een gebouw, of dit nu een grootschalig utiliteitsproject of de uitbreiding van een woonhuis is, moet tientallen jaren meegaan. Niet alleen technisch maar veel meer nog: Het moet kunnen meegroeien met de veranderende gebruiker.
Daarom hechten wij veel waarde aan de duurzaamheid van  het ontwerp. In technische zin: het moet onderhoudsarm en energiezuinig zijn maar ook ruimtelijk: Een goed gebouw is flexibel en toekomstbestendig.

Voor vragen of opmerkingen: Neem vrijblijvend contact op.

Snelder & de Haan – Architect en Bouwbegeleiding.

[flexy_breadcrumb]